Meinalan Katsastus on paikallinen yrittäjävetoinen katsastusasema

Katsastusta Kalajoella ja Kannuksessa

Meinalan Katsastus Oy oli Kalajoella ja Kannuksessa toimiva yrittäjävetoinen katsastusasema, joka perustettiin vuoden 2017 lopussa. Varsinainen katsastustoiminta alkoi 5.3.2018 kevyen kaluston katsastuksella.

Yrityksen syntyyn vaikutti kahden paikallisen katsastusmiehen näkemys siihen, että Kalajoen ja Himangan alueella on kysyntää perinteistä katsastuspalvelua tarjoavalle yritykselle, jolla on paikalliset kasvot.

Toiminta laajeni Kannukseen maaliskuussa 2020. Kannuksen toimipiste toimii uusissa katsastusta varten remontoiduissa tiloissa. Pystymme näin palvelemaan myös Lestijokilaakson alueen asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Maaliskuun alusta vuonna 2022 asemat siirtyi osaksi Plus Katsastus -ketjua. Toiminta jatkuu asiakkaiden suuntaan samaan hyvään malliin mitä aikaisemmin.

Katsastuspalveluille hyvää laatua ja joustavaa palvelua

Katsastuspalvelujen hyvän laadun ja joustavan palvelun takia toimintaa lähdettiin parantamaan remontoimalla kiinteistössä aikaisemmin olleen autokorjaamon puoli pelkästään kevyiden ajoneuvojen käyttöön ja varustamalla linjasto kahdella ajoneuvonostimella.

Kiinteistön remontti jatkui myös ns. vanhalle puolelle jossa aloitimme remontin jälkeen raskaan kaluston katsastukset ja paineilmajarrutarkastukset.

Toimiston laajennus ja remontointi suoritettiin myös samaan aikaan. Tämän ansiosta katsastus- ja rekisteröintipalveluiden asiakkaille taataan viihtyisät odotustilat.

Katsastuspalveluille hyvää laatua ja joustavaa palvelua