Meinalan Katsastus on paikallinen yrittäjävetoinen katsastusasema

Katsastusta Kalajoella ja Kannuksessa

Meinalan Katsastus Oy on Kalajoella ja Kannuksessa toimiva yrittäjävetoinen katsastusasema, joka on perustettu vuoden 2017 lopussa. Varsinainen katsastustoiminta alkoi 5.3.2018 kevyen kaluston katsastuksella. Yrityksen syntyyn vaikutti kahden paikallisen katsastusmiehen näkemys siihen, että Kalajoen ja Himangan alueella on kysyntää perinteistä katsastuspalvelua tarjoavalle yritykselle, jolla on paikalliset kasvot.

Toiminta laajeni Kannukseen maaliskuussa 2020, jolloin Kannuksen toimipiste avattiin. Kannuksen toimipiste toimii tutuissa tiloissa, joissa on ollut katsastustoimintaa jo pitkään. Pystymme näin palvelemaan myös Lestijokilaakson alueen asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Katsastuspalveluille hyvää laatua ja joustavaa palvelua

Katsastuspalvelujen hyvän laadun ja joustavan palvelun takia toimintaa lähdettiin parantamaan remontoimalla kiinteistössä aikaisemmin olleen autokorjaamon puoli pelkästään kevyiden ajoneuvojen käyttöön, ja varustamalla linjasto kahdella ajoneuvonostimella.

Kiinteistön remontti jatkunee myös ns. vanhalle puolelle lähiaikoina, kun edellisen vuokralaisen toiminta kiinteistössä päättyy. Tällöin aloitamme raskaan kaluston katsastukset ja paineilmajarrutarkastukset. Toimiston laajennus ja remontointi suoritetaan kuluvan vuoden aikana, jonka ansiosta katsastus- ja rekisteröintipalvelun asiakkaille taataan viihtyisät odotustilat.

Katsastuspalveluille hyvää laatua ja joustavaa palvelua
Lue lisää palveluistamme >