Meinalan Katsastus on paikallinen yrittäjävetoinen katsastusasema

Katsastus Kalajoki, Meinalan Katsastus Oy on paikallinen yrittäjävetoinen katsastusasema

Meinalan Katsastus Oy on kalajokinen yrittäjävetoinen katsastusasema, joka on perustettu vuoden 2017 lopussa. Varsinainen katsastustoiminta alkoi 5.3.2018 kevyen kaluston katsastuksella. Yrityksen syntyyn vaikutti kahden paikallisen katsastusmiehen näkemys siihen, että Kalajoen ja Himangan alueella on kysyntää perinteistä katsastuspalvelua tarjoavalle yritykselle, jolla on paikalliset kasvot.

Katsastuspalveluille hyvää laatua ja joustavaa palvelua

Katsastuspalvelujen hyvän laadun ja joustavan palvelun takia toimintaa lähdettiin parantamaan remontoimalla kiinteistössä aikaisemmin olleen autokorjaamon puoli pelkästään kevyiden ajoneuvojen käyttöön, ja varustamalla linjasto kahdella ajoneuvonostimella.

Kiinteistön remontti jatkunee myös ns. vanhalle puolelle lähiaikoina, kun edellisen vuokralaisen toiminta kiinteistössä päättyy. Tällöin aloitamme raskaan kaluston katsastukset ja paineilmajarrutarkastukset. Toimiston laajennus ja remontointi suoritetaan kuluvan vuoden aikana, jonka ansiosta katsastus- ja rekisteröintipalvelun asiakkaille taataan viihtyisät odotustilat.

Katsastuspalveluille hyvää laatua ja joustavaa palvelua
Lue lisää palveluistamme >